Beheren wie databasesynchronisaties kan maken
workspace-eigenaren kunnen kiezen wie database-synchronisaties mag maken met providers zoals Jira, GitHub en Salesforce. Kies alle leden, alleen eigenaren, of eigenaren plus specifieke groepen.
Ga naar Veelgestelde vragenWerkruimte-eigenaren kunnen via de koppelingen-instellingen van de workspace bepalen wie koppelingen mag maken. Elk lid van de workspace (behalve gasten) kan een database-koppeling maken voor een ondersteunde aanbieder, zolang het Abonnement van de workspace de koppeling van die aanbieder bevat. Leden kunnen inloggen met hun eigen account en gegevens synchroniseren vanuit bronaccounts waartoe zij toegang hebben.
Opmerking: Deze instelling bepaalt wie databasesynchronisaties kan maken. Bestaande synchronisaties worden beheerd vanaf de verbindingspagina van de betreffende aanbieder.
Alle workspace-eigenaren kunnen het tabblad Beheren zien in Instellingen → Verbindingen en verbindingsmachtigingen wijzigen.
Open Settings.
Selecteer Koppelingen.
Open het tabblad Manage.
Het tabblad Manage heeft twee secties:
Verbindingen en tokens beheren: Open Alle verbindingen om verbindingen te bekijken die door werkruimteleden zijn toegevoegd, of Alle persoonlijke toegangstokens om tokens te bekijken die door leden zijn gemaakt.
Machtigingen beheren: Configureer machtigingen voor koppelinginstallatie, toegang tot aangepaste MCP-server en wie interne koppelingen kan maken.
Scroll in Instellingen → Koppelingen → Manage naar Machtigingen beheren.
Zoek Beperken wie interne koppelingen kan maken.
Open het vervolgkeuzemenu en kies een van de volgende opties:
Alle workspace-leden: Elk lid van de workspace kan een databasesynchronisatie maken.
Alleen workspace-eigenaren: Alleen workspace-eigenaren kunnen een databasesynchronisatie maken.
Workspace-eigenaren & geselecteerde groepen: Workspace-eigenaren en leden van geselecteerde groepen kunnen een databasesynchronisatie maken.
Als je Workspace-eigenaren & geselecteerde groepen kiest, selecteer je de groepen die toegang moeten hebben.
Deze instelling staat los van Beperken welke koppelingen leden kunnen installeren, waarmee wordt bepaald welke koppelingen leden mogen installeren.
Open Koppelingen bladeren in Instellingen → Koppelingen.
Gebruik Snelzoeken koppelingen om een aanbieder te vinden, of filter de catalogus met Alle categorieën en Alle typen.
Open Alle typen en selecteer Databasesynchronisatie om aanbieders te vinden die databasesynchronisaties ondersteunen.
Kies een ondersteunde provider, zoals Atlassian, Github, of Salesforce.
Open Verbonden in Instellingen → Koppelingen.
Gebruik Snelzoeken koppelingen, Alle categorieën of Alle typen om een koppeling te vinden.
Controleer het label naast de naam:
Gebouwd door Notion: Een koppeling gebouwd door Notion.
Intern: Een koppeling gebouwd door je team, inclusief koppelingen gemaakt met Workers.
Gebruik de Actie die naast de koppeling wordt getoond, zoals Setup voltooien, Services toevoegen of Beheren, om de setup voort te zetten of de instellingen te openen.
Het tabblad Verbonden bevat koppelingen, geen individuele databasesynchronisaties. Om de synchronisaties voor een aanbieder te bekijken, open je de databasesynchronisatie-instellingen van die aanbieder en selecteer je je synchronisaties.
Na het selecteren van een aanbieder:
Selecteer Database-synchronisatie bij de koppelingstypen van de aanbieder.
Open Overzicht.
Selecteer de koppelingsknop, zoals Koppel Jira.
Volg de stappen van de aanbieder om in te loggen en toegang goed te keuren.
De beschikbare configuratie hangt af van de aanbieder. Voor Jira kun je:
Kies een verbonden Jira site.
Selecteer de Jira-ruimtes die je wilt opnemen.
Kies hoeveel geschiedenis van werkitems je wilt synchroniseren.
Selecteer aangepaste eigenschappen of schakel Synchroniseer alle huidige en toekomstige aangepaste eigenschappen in.
Selecteer Synchronisatie maken.
Open de databasesynchronisatie-instellingen van de aanbieder en selecteer je synchronisaties. Elke synchronisatie toont:
Het verbonden bronaccount
De geselecteerde bronnen
De databases die door de synchronisatie zijn gemaakt
De huidige Status van elke database
De laatst gesynchroniseerde tijd
Selecteer Bewerken om de configuratie van de synchronisatie te wijzigen.
Tijdens de eerste Importeren kan de ene database Gezond zijn, terwijl de andere nog Aan het bijvullen is.
Open de gesynchroniseerde database.
Selecteer Gesynchroniseerd bovenaan de database.
Bekijk de huidige Status en de Gesynchroniseerd tot tijd.
Veelgestelde vragen
Heeft het wijzigen van deze machtiging invloed op bestaande synchronisaties?
Heeft het wijzigen van deze machtiging invloed op bestaande synchronisaties?
Nee, als een workspace-eigenaar bijwerkt wie databasesynchronisaties kan maken, blijven bestaande databasesynchronisaties behouden.
Kunnen werkruimte-eigenaren een databasesynchronisatie bewerken of verwijderen die door een ander lid is gemaakt?
Kunnen werkruimte-eigenaren een databasesynchronisatie bewerken of verwijderen die door een ander lid is gemaakt?
Ja, werkruimte-eigenaren kunnen elke databasesynchronisatie bewerken of verwijderen die door een ander lid is gemaakt.
Welke abonnementen ondersteunen databasesynchronisaties?
Welke abonnementen ondersteunen databasesynchronisaties?
Enterprise: Salesforce
Business: Jira & GitHub
