Hallitse, kuka voi luoda tietokantasinkronointeja
Työtilan omistajat voivat valita, kuka saa luoda tietokantasinkronointeja palveluntarjoajien, kuten Jiran, GitHubin ja Salesforcen, kanssa. Valitse kaikki jäsenet, vain omistajat tai omistajat ja tietyt ryhmät.
Siirry usein kysyttyihin kysymyksiinTyötilan omistajat voivat hallita sitä, kuka saa luoda yhteyksiä työtilan yhteysasetuksista. Kuka tahansa työtilan jäsen (vieraita lukuun ottamatta) voi luoda tietokantasynkronoinnin tuetulle palveluntarjoajalle, mikäli työtilan Sopimus(tyyppi) sisältää kyseisen palveluntarjoajan synkronoinnin. Jäsenet voivat kirjautua sisään omilla käyttäjätileillään ja synkronoida tietoja lähdetileiltä, joihin heillä on käyttöoikeus.
Huomio: Tämä asetus määrittää, kuka voi luoda tietokantasinkronointeja. Olemassa olevia synkronointeja hallitaan kyseisen palveluntarjoajan yhteyssivulta.
Vain työtilan omistajat näkevät Hallinta-välilehden kohdassa Asetukset → Yhteydet ja voivat muuttaa yhteyksien käyttöoikeuksia.
Avaa Settings.
Valitse Connections.
Avaa Hallinta-välilehti.
Hallinta-välilehdessä on kaksi osiota:
Hallitse yhteyksiä ja tunnisteita: Avaa Kaikki yhteydet tarkastellaksesi työtilan jäsenten lisäämiä yhteyksiä tai Kaikki henkilökohtaiset pääsytunnisteet tarkastellaksesi jäsenten luomia tunnisteita.
Hallitse käyttöoikeuksia: Määritä yhteyksien asennusoikeudet, mukautetun MCP-palvelimen käyttöoikeuden ja kuka voi luoda sisäisiä yhteyksiä.
Siirry kohtaan Asetukset → Yhteydet → Hallinta ja vieritä kohtaan Hallitse käyttöoikeuksia.
Etsi Rajoita sisäisten yhteyksien luomista.
Avaa pudotusvalikko ja valitse jokin seuraavista:
Kaikki työtilan jäsenet: Kuka tahansa työtilan jäsen voi luoda tietokantasynkronoinnin.
Vain työtilan omistajat: Vain työtilan omistajat voivat luoda tietokantasynkronoinnin.
Työtilan omistajat ja valitut ryhmät: Työtilan omistajat ja valittujen ryhmien jäsenet voivat luoda tietokantasinkronointeja.
Jos valitset Työtilan omistajat ja valitut ryhmät, valitse ryhmät, joilla tulisi olla käyttöoikeus.
Tämä hallinta-asetus on erillinen asetuksesta Rajoita jäsenten asennettavissa olevia yhteyksiä, joka määrittää, mitä yhteyksiä jäsenet saavat asentaa.
Avaa kohdassa Asetukset → YhteydetSelaa yhteyksiä.
Käytä Haku yhteydet -toimintoa palveluntarjoajan etsimiseen tai rajaa luetteloa käyttämällä Kaikki luokat- ja Kaikki tyypit-valintoja.
Avaa Kaikki tyypit ja valitse Tietokantasinkronointi löytääksesi palveluntarjoajat, jotka tukevat tietokantasinkronointeja.
Valitse tuettu palveluntarjoaja, kuten Atlassian, GitHub tai Salesforce.
Avaa kohdassa Asetukset → YhteydetYhdistetyt.
Käytä Etsi yhteyksiä-, Kaikki luokat- tai Kaikki tyypit-toimintoa yhteyden löytämiseksi.
Tarkista sen nimen vieressä oleva tunniste:
Notionin luoma: Notionin luoma yhteys.
Sisäinen: Tiimisi luoma yhteys, mukaan lukien Workers-palvelulla luodut yhteydet.
Käytä yhteyden vieressä näkyvää toimintoa, kuten Viimeistele määritys, Lisää palveluita tai Hallitse, jatkaaksesi määritystä tai avataksesi sen asetukset.
Yhdistetty-välilehti luettelee yhteydet, ei yksittäisiä tietokantasinkronointeja. Jos haluat tarkastella palveluntarjoajan synkronointeja, avaa kyseisen palveluntarjoajan Tietokantasinkronointi-asetukset ja valitse Omat synkronoinnit.
Palveluntarjoajan valinnan jälkeen:
Valitse Tietokantasinkronointi palveluntarjoajan yhteystyyppien joukosta.
Avaa Yleiskatsaus.
Valitse yhteyspainike, kuten Yhdistä Jira.
Seuraa palveluntarjoajan ohjeita kirjautuaksesi sisään ja hyväksyäksesi käyttöoikeuden.
Käytettävissä oleva konfiguraatio riippuu palveluntarjoajasta. Jiran kohdalla voit:
Valitse yhdistetty Jira-sivusto.
Valitse sisällytettävät Jira-työtilat.
Valitse, kuinka paljon työkohteiden historiaa synkronoidaan.
Valitse mukautetut ominaisuudet tai ota käyttöön Synkronoi kaikki nykyiset ja tulevat mukautetut ominaisuudet.
Valitse Luo synkronointi.
Avaa palveluntarjoajan Synkronoitu tietokanta-asetukset ja valitse Omat synkronoinnit. Jokainen synkronointi näyttää:
Yhdistetty lähdekäyttäjätili.
Valitut resurssit
Synkronoinnin luomat tietokannat
Kunkin tietokannan nykyinen tila
Viimeisin synkronointiaika
Valitse Muokkaa muuttaaksesi synkronoinnin asetuksia.
Ensimmäisen tuonnin aikana yksi tietokanta voi olla Terve, kun taas toinen on vielä Täydennettävänä.
Avaa synkronoitu tietokanta.
Valitse tietokannan yläreunasta Synkronoitu.
Tarkista nykyinen tila ja Synkronoitu asti -aika.
Usein kysytyt kysymykset
Vaikuttaako tämän käyttöoikeuden muuttaminen olemassa oleviin synkronointeihin?
Vaikuttaako tämän käyttöoikeuden muuttaminen olemassa oleviin synkronointeihin?
Ei, jos työtilan omistaja päivittää tietokantasinkronointien luontioikeudet, olemassa olevat tietokantasinkronoinnit säilyvät ennallaan.
Voivatko työtilan omistajat muokata tai poistaa toisen jäsenen luoman tietokantasinkronoinnin?
Voivatko työtilan omistajat muokata tai poistaa toisen jäsenen luoman tietokantasinkronoinnin?
Kyllä, työtilan omistajat voivat muokata tai poistaa minkä tahansa toisen jäsenen luoman tietokantasinkronoinnin.
Mitkä Sopimus(tyyppi)t tukevat tietokantasynkronointeja?
Mitkä Sopimus(tyyppi)t tukevat tietokantasynkronointeja?
Enterprise: Salesforce
Business: Jira & GitHub
