Hantera vem som kan skapa databassynkroniseringar
Arbetsytans ägare kan välja vem som får skapa databassynkroniseringar med leverantörer som Jira, GitHub och Salesforce. Välj alla medlemmar, endast ägare eller ägare plus specifika grupper.
Gå till vanliga frågorArbetsyteägare kan styra vem som får skapa anslutningar från arbetsytans anslutningsinställningar. Alla arbetsytemedlemmar (förutom gäster) kan skapa en databassynkronisering för en leverantör som stöds, så länge arbetsytans abonnemang inkluderar den leverantörens synkronisering. Medlemmar kan logga in med sina egna konton och synkronisera data från källkonton som de har åtkomst till.
Obs: Den här inställningen styr vem som kan skapa databassynkroniseringar. Befintliga synkroniseringar hanteras från den relevanta leverantörens anslutningssida.
Endast arbetsytans ägare kan se fliken Hantera under Inställningar → Anslutningar och ändra anslutningsbehörigheter.
Öppna Settings.
Välj Anslutningar.
Öppna fliken Hantera.
Fliken Hantera har två avsnitt:
Hantera anslutningar och token: Öppna Alla anslutningar för att granska anslutningar som lagts till av arbetsytans medlemmar, eller Alla personliga åtkomsttoken för att granska token som skapats av medlemmar.
Hantera behörigheter: Konfigurera behörigheter för anslutningsinstallation, åtkomst till anpassad MCP-server och vem som kan skapa interna anslutningar.
I Inställningar → Anslutningar → Hantera, scrolla till Hantera behörigheter.
Hitta Begränsa vem som kan skapa interna anslutningar.
Öppna rullistan och välj ett av följande alternativ:
Alla arbetsytemedlemmar: Alla arbetsytemedlemmar kan skapa en databassynkronisering.
Endast arbetsyteägare: Endast arbetsyteägare kan skapa en databassynkronisering.
Arbetsyteägare och valda grupper: Arbetsyteägare och valda grupper kan skapa en databassynkronisering.
Om du väljer Arbetsytans ägare och valda grupper, välj de grupper som ska ha åtkomst.
Denna kontroll är separat från Begränsa vilka anslutningar medlemmar kan installera, som avgör vilka anslutningar medlemmar får installera.
I Inställningar → Anslutningar, öppna Bläddra bland anslutningar.
Använd Sök anslutningar för att hitta en leverantör, eller begränsa katalogen med Alla kategorier och Alla typer.
Öppna Alla typer och välj Databassynkronisering för att hitta leverantörer som stöder databassynkroniseringar.
Välj en leverantör som stöds, till exempel Atlassian, GitHub eller Salesforce.
I Inställningar → Anslutningar, öppna Anslutna.
Använd Sök anslutningar, Alla kategorier eller Alla typer för att hitta en anslutning.
Kontrollera etiketten bredvid dess namn:
Byggd av Notion: En anslutning byggd av Notion.
Intern: En anslutning byggd av ditt team, inklusive anslutningar skapade med Workers.
Använd åtgärden som visas bredvid anslutningen, till exempel Slutför konfiguration, Lägg till tjänster eller Hantera, för att fortsätta konfigurationen eller öppna dess inställningar.
Fliken Anslutna listar anslutningar, inte enskilda databassynkroniseringar. För att granska synkroniseringar för en leverantör, öppna leverantörens inställningar för Databassynkronisering och välj Dina synkroniseringar.
Efter att ha valt en leverantör:
Välj Databassynkronisering bland leverantörens anslutningstyper.
Öppna Översikt.
Välj anslutningsknapp, till exempel Anslut Jira.
Följ leverantörens steg för att logga in och godkänna åtkomst.
Den tillgängliga konfigurationen beror på leverantören. För Jira kan du:
Välj en ansluten Jira-webbplats.
Välj vilka Jira-utrymmen som ska inkluderas.
Välj hur mycket historik för arbetsobjekt som ska synkroniseras.
Välj anpassade egenskaper, eller aktivera Synkronisera alla nuvarande och framtida anpassade egenskaper.
Välj Skapa synkronisering.
Öppna leverantörens inställningar för Databassynkronisering och välj Dina synkroniseringar. Varje synkronisering visar:
Det anslutna källkontot
De valda resurserna
Databaserna som skapats av synkroniseringen
Aktuell status för varje databas
Den senaste synkroniseringstiden
Välj Redigera för att ändra synkroniseringens konfiguration.
Under den första importen kan en databas vara Fungerande medan en annan fortfarande är under återfyllning.
Öppna den synkroniserade databasen.
Välj Synkroniserad längst upp i databasen.
Granska aktuell Status och Synkroniserad till och med-tid.
Vanliga frågor
Påverkar ändring av denna behörighet befintliga synkroniseringar?
Påverkar ändring av denna behörighet befintliga synkroniseringar?
Nej, om arbetsytans ägare uppdaterar vem som kan skapa synkroniseringar, förblir befintliga synkroniseringar oförändrade.
Kan arbetsytans ägare redigera eller ta bort en synkronisering som skapats av en annan medlem?
Kan arbetsytans ägare redigera eller ta bort en synkronisering som skapats av en annan medlem?
Ja, arbetsytaägare kan redigera eller radera alla synkroniseringar som skapats av en annan medlem.
Vilka Abonnemang stöder databassynkroniseringar?
Vilka Abonnemang stöder databassynkroniseringar?
Enterprise: Salesforce
Business: Jira & GitHub
